Φωτια Σταματα / Τζόκερ κλήρωση (αρ. 2316) σήμερα 27/07 με 1.800.000 ευρώ ... / Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις.

Φωτια Σταματα / Τζόκερ κλήρωση (αρ. 2316) σήμερα 27/07 με 1.800.000 ευρώ ... / Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις.. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες.

Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Για την προστασία των πολιτών. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων.

Τα fake news στην υπηρεσία γεωπολιτικών παίγνιων Ελλάδα ...
Τα fake news στην υπηρεσία γεωπολιτικών παίγνιων Ελλάδα ... from www.alexstefanopoulos.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον.

Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης.

Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. — δενείμαιδιαχειρίσιμη (@pn_antilogias) july 27, 2021. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Live: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά για τις φωτιές σε ...
Live: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά για τις φωτιές σε ... from cdn.cnngreece.gr
Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής.

Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική.

Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων.

φωτια στα βορεια προαστια διονυσοσ σταματα αγ. στεφανο ...
φωτια στα βορεια προαστια διονυσοσ σταματα αγ. στεφανο ... from i.ytimg.com
Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η.

— δενείμαιδιαχειρίσιμη (@pn_antilogias) july 27, 2021.

Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… — δενείμαιδιαχειρίσιμη (@pn_antilogias) july 27, 2021.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook